Modele Unghii Gel 2011

July 13, 2011 Flory Modele pentru Unghii si Intretinerea lor

Modele de unghii cu gel usor de aplicat  si in tendinte 2011

Unghiile cu gel sunt tot ce iti trebuie pentru a avea unghii lungi si frumoase atunci cand unghiile naturale nu iti permit,sau vrei cu totul ceva deosebitModelele de unghii cu gel pot fi ”purtate” pe orice tip de unghie,mare,mica,patrata,ascutita,rotunda,si pe langa faptul ca sunt  estetice,protejeaza si unghia naturala.

Pana nu demult,aceste unghii erau facute din portelan dentar, dar acum tehnologia a avansat si manichiuristele folosesc o forma Mylar pentru a modela unghiile si apoi le supun razelor ultraviolete.

     

Unghiile cu gel vor avea nevoie de mai putina atentie cand vine vorba de completarea lor in cazul cresterii,  aceste completari fiind  necesare pentru a nu strica aspectul manichiurii,si pentru a arata tot timpul impecabile.

Asadar,indrazneste sa fii in tendinte,dar in acelasi timp,fii unica prin modelul de unghie cu gel pe care il aplici,joaca-te cu modelele si culorile puternice,dar si cele simple si frumoase,in functie de starea ta de spirit,si iti garantam ca nu vei trece neobservata!

Iata cateva modele de unghii cu gel in tendinte 2011:

modele unghii gel 2011 portocaliu-gri

modele unghii gel 2011 french alb-floricica rosie

modele unghii gel 2011 pictate mov-roz

modele unghii gel 2011 albastru metalic

modele unghii gel 2011 floricica roz aplicata

modele unghii gel 2011 floricica roz aplicata

modele unghii gel 2011 mov-negru zig-zag

modele unghii gel 2011 mov-floricele albe

modele unghii gel 2011 french roz-floricele albe


2 Responses to “Modele Unghii Gel 2011”

  • unghii false galati says:

    cele cu mov si roz imi plac mult…

    • Lory Lory says:

      Chiar daca nu am o parere foarte buna despre unghiile cu gel, deoarece cred ca iti afecteaza unghiile tale naturale, sunt modele pe care le-as incerca si eu,(mai rar ce-i drept), printre care si acest model de unghii cu mov si roz. Este un model de unghii trendy care trebuie asortat cu o tinuta pe masura. Dar pot sa spun ca pe langa acest model de unghii cu mov si roz imi place foarte mult si cel french alb cu floricica rosie…


Leave a Reply

Powered by 4EA.
eXTReMe Tracker