Modele de unghii usor de facut

July 3, 2011 Lory Modele pentru Unghii si Intretinerea lor

Modele de unghii usor de facut

Nu am vazut femei care sa nu aiba facuta manichiura, e ceva de neconceput ca o femeie sau fata sa iasa din casa cu unghiile nefacute.

Modele de unghii usoare

Modele de unghii usoare

  Pentru ca timpul e pretios aceste modele de unghii sunt usoare de facut pentru ca exista o tehnica destul de usoara. Pe langa faptul ca modelele de unghii usoare de facut pornesc de la a aplica culoarea de la baza catre exterior, modelele se aplica foarte usor prin picaturi de nuante.

Poti sa iti faci singura modelele de unghii si sa economisesti cateva milioane pe parcursul unui an intreg urmand pur si simplu cateva tehnici. Dupa pilirea unghiilor aplica un strat subtire de oja. Las-o sa se usuce si apoi folosind o alta oja aplica cateva puncte. Poti sa faci acest lucru tu insuti sau poti ruga o prietena sa te ajuta. Poti sa folosesti de asemenea lipici cu sclipici, dar vei avea nevoie de un uscator pentru a usca unghiile frumos.

Model de unghii usor - unghii mici

Model de unghii usor - unghii mici

 

Bijuteriile sunt o alta modalitate de a face unghiile mai frumos mai rapid si mai usor. Bijuteriile acelea pot fi lipite frumos pe piele pentru o perioada de timp. Poti sa le acoperi cu un lac de unghii, daca doresti, pentru a rezista mai mult. Poti sa-ti faci chiar si tu propriile stickere, folosind mii de modele. Tot ce ai nevoie sunt diferite nuante de oje, bijuterii de unghii, stickere si multa, multa imaginatie.

Iata deci, ca poti sa iti creezi tu singura propriile modele de unghii , fara sa pierzi foarte mult timp, si, ceea ce este si mai important, fara sa cheltui foarte multi bani la saloanele cosmetice profesionale. Totul depinde de tine sa iti doresti asta si sa ai rabdarea necesara. In timp, vei vedea ca vei capata chiar mai multa indemanare si te vei descurca mai bine in crearea acestor modele.Realizarea picturilor pe unghii este destul de usoara in cazul in care dai frau liber imaginatiei.

Un alt model usor este acela de a introduce pensula de oja in diferite nuante decat nuanta bazei, si sa faci un model pe unghie. Sau poti de asemenea sa faci un model folosind dungi de diferite culori. Pot fi linii drepte, curbate, etc. Poti sa devii foarte creativa cu aceste modele.

Uite cateva modele de unghii usoare si simplu de facut acasa care sunt la moda in vara anului 2011:

Modele de unghii patrate usor de facut acasa

Modele de unghii patrate

Model de unghii usor de creat

Model de unghii usor de creat

Model de unghii usor si simplu

Model de unghii usor si simplu

Model de unghii usor - rosu cu negru

Model de unghii usor - rosu cu negru

Model de unghii usor - french rosu

Model de unghii usor - french rosu

Model de unghii usor - floricele

Model de unghii usor - floricele

Model de unghii usor

Model de unghii usor


Leave a Reply

Powered by 4EA.
eXTReMe Tracker